Farfars Boller (DK Bedste bøfsandwich)

Antal: 24 stk.

  • 2,5 dl lunkent vand
  • 5 dl varm sødmælk
  • 4 stk. æg
  • 50 g gær
  • 25 g sukker
  • 25 g salt
  • 0,5 dl sesamolie
  • 100 g smør, smeltet
  • 1,5 kg hvedemel
  1. Farfars boller: Alle ingredienserne kommes i en røreskål.
  2. Dejen køres sej i minimum 20 minutter.
  3. Dejen skal hæve minimum 2 timer. Rul boller af 120 g., og læg dem på en bageplade.
  4. Derefter sprøjtes dejen med æg og mælk med en forstøver.
  5. Dejen bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 8-10 minutter. Skær først bollerne over, når de er kølet af.

 

Link: http://mad.tv2.dk/opskrift/kaempeburger-med-brun-sovs-og-bearnaise

Skriv en kommentar