Snickers

Posted on

Antal: ca 15 stk

  • 200 g crunchy peanutbutter
  • 1 dl saltede peanuts eller cashew
  • 1 dl usaltede jordnødder eller cashew
  • 1 rør sukker
  • 1 stang vanilje
  • 25 g smør
  • 300 g mørkchokolade (70-86%)

Hak nødderne groft. Smelt peanutbutter i en kasserolle og tilsæt smøret, de hakkede nødder, sukrinen og vaniljen. Når det hele er godt blandet, hælder du blandingen over i en form beklædt med husholdningsfilm og sætter den på frost nogle timer.

Tag peanutmassen ud af fryseren og vurder, om den er stiv nok til at blive skåret i tern. Hvis ikke, lader du den stå lidt endnu. Min blev aldrig helt hård i det. Måske er jeg for utålmodig.

Åben chokoladepakkerne og spis et tern eller to. Smelt resten af chokoladen over vandbad (en stålskål ovenpå en gryde med let kogende vand) sammen med kokosolien. Dyp forsigtigt peanutbutterternene i ved hjælp af to gafler. Lad hele herligheden afkøle godt i køleskab, inden de spises.

Skriv en kommentar