Amerikanske Pandekager

Posted on

Antal: ca. 20 stk

  • 2 æg
  • 2 spsk. sukker
  • 1 citron, skal revet af
  • 0,5 stang vanilje
  • 0,5 tsk. salt
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 300 g mel
  • 50 g smør, smeltet
  • 3 dl kærnemælk
  • 1 1/5 dl sødmælk

 

  1. Pisk æg sammen med sukker, citronskal, vanilje korn og salt.
  2. Bland natron og bagepulver med mel, og sigt det gradvis i æggeblandingen.
  3. Tilsæt smeltet smør, og rør mælken langsomt i.
  4. Lad dejen hvile mindst 3 timer (kan holde sig 3 dage)
  5. Bag pandekagerne på en stor slip-let pande med smør. Når de bobler på den ene side er det tid til at vende dem, steges til den anden side er gylden.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: