Chili – hvidløgsrejer

Posted on

Til 4 personer

  • 400 g store upillede rejer
  • 1 stk frisk chilipeber
  • 4 fed hvidløg
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk havsalt
  • 6 spsk olivenolie
  • 1/2 pose frisk persille

Fjern skaller fra rejerne.
Halver chilierne og fjern frøene. Skær hvidløg og chilli i stykker.

Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom chili og hvidløg i, tilsæt derefter rejerne

Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem. Krydr med salt og peber.
Drys rigelig hakket persille hen over retten.Frisk koriander er også velegnet til denne ret.

Server med grillet brød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: