Æbleskiver med hvid chokolade

Posted on
Til 4 personer
  • 125 g mel
  • 65 g smør
  • 2 dl kærnemælk
  • 2 stk. æg (del blommer fra hvider)
  • ½ tsk. bagepulver
  • 50 g sukker
  • 1 knsp. kardemomme
  • 1 knsp. citronskal
  • 1 knsp. salt
  • 150 g hvid chokolade knapper

Smelt smørret i en gryde, og pisk æggehviderne stive.

Rør alle ingredienserne undtagen de piskede hvider sammen.

Vend til sidst æggehviderne i lidt ad gangen. Hak den hvide chokolade.

Steg æbleskiverne på et æbleskivejern i lidt smør.

Når dejen er klar, vend æbleskiven ¾ rundt, og læg chokoladestykker ind i.

Vend nu den sidste ¼, så dejen lukker sig om chokoladen.

Så er de klar til at servere med sukker og marmelade.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: