Blomkåls suppe

Posted on

Antal: til 4 personer

  • 300 g tørsaltet bacon
  • 1 medium løg
  • 6 forårs løg
  • 4 hvidløg
  • Ca. 1 ltr hønsefond
  • 3 laurbær blade
  • 1 blomkåls hoved
  • Muskat nød
  • Salt og peber

Skær bacon i tern og steg de så det er helt sprødt.

Hak løg, hvidløg og forårs løg, men gem det grønne af forårs løget til pynt.

Tag bacon af og lig det på fedt sugende papir.

Steg løg, hvidløg og forårs løg i bacon fedet, det det bliver blødt.

Skær blomkål med stok ud i buketter, og tilsæt sammen med fond, fløde, laurbær og revet muskat nød.

Lad det koge stille under låg i ca. 30 min eller til blomkålen er mør.

Blend suppen og server med bacon og hakket forårs løg på toppen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: