Pizza snegle

Posted on

ca 15 stk.
ovn ved 200° – 15 minutter
Dej:

  • 25 g gær
  • 2 dl lunken vand
  • 2 spsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 5 dl mel (kan laves med max 2 1/2 dl rugmel, resten hvede)

Fyld:

  • ost
  • oregano
  • salt
  • skinke
  • pepporoni
  • tomat sovs, kan laves af tomatpure og tomatsovs kogt op

Fremgangsmåde:

Gæren smuldres ud i det lunkende vand, og opløses. Olie og salt tilsættes. ¾ af melet hældes i og røres i. Den sidste del røres stille i.

Dejen hæver ca. 15 min. Rul dejen ud til en firkant.

Bland tomatpuré/sovs med oregano og salt. Bred det ud over dejen, efterlad en lille kant i den ene side hvor der IKKE kommer fyld på.

Læg skinke og peporoni på, drys ost over og rul dejen sammen til en tyk pølse, der skæres i 12-16 skiver.

Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages midt i ovnen ved 200° i ca. 15 min.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: