Luksus karbonader

Posted on

4 personer

  • 4-6 Svinekoteletter
  • 4-6 Skiver bacon
  • 1 kg rå Kartofler
  • 4 Løg
  • 1 Hvidløg
  • 3 dl Fløde
  • 1½ dl Tomatpure
  • Salt og peber
  • 25 g. Smør
  • 250 g. Frosne ærter
  • 4-6 tomater

Rå kartoffelskiver lægges i en smurt bradepande eller i et ovnfast fad, drysses med salt og peber.

Fløde, tomatpure og hvidløg blandes og hældes over kartoflerne, og der lægges rå løgringe på.
Koteletterne brunes i smør på panden og lægges ovenpå, en skive bacon lægges på hver og retten sættes i ovnen med folie over ved 200 grader i 45 min.
Folien fjernes og ærter og tomatskiver tilsættes og koger med ca. 15 minutter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: