Lassagne

Posted on

Antal: til 4 personer
Tid: 30 min. I ovn ved 200°
Kødsovs

  • 1 kg hakkede halv okse og halv svine kød (eller kun okse)
  • Løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2-3 dåser tomat pure
  • Måske lidt vand
  • Salt & Pepper
  • Krydderi urte mix

Bechamel sovs

  • 40-50g margarine
  • Ca 6 spk. Mel
  • Ca. 6 dl mælk
  • Salt & Pepper
  • Ca. ½ tsk. Muskatnød

Kødsovsen:
Først brunes kødet i en høj pande sammen med løg.
Så drysses det med krydderier (godt med krydder urte mix).
Så tilsættes hakkede tomater og tomat pure måske lidt vand.
Det skal være lidt sovse artigt.

Bechamel sovs
Først smelt margarine drys derefter mel lige så stille i under omrøring tilsæt mel til det bliver ligesom en bolle
Tilsæt mælk til sovsen har den rette konsistens.
Tilsæt muskatnød – masser af det
Tilsæt salt og pepper
Smag sovsen til med salt, pepper og muskatnød
Lav lasagnen i et ovnfast fad og lad den stå minimum 30 min. men kan stå op til 1 time
Derefter skal den i ovnen til osten er dejlig gylden, den må gerne stå lidt nede i ovnen.

Kød   –   Plader   –   Sovs   –   Plader   –   Kød   –   Plader   –   Sovs   –   Ost

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: