Fyldte peberfrugter

Posted on

4 personer
Ovn ved 200° – 40-50 min

  • To store løg
  • 25 g. margarine
  • 500 g oksekød
  • Salt
  • Peber
  • 4 store peberfrugter
  • 5 dl vand
  • 1 dåse tomatpure (140g)
  • Evt. boulionterning
  • Salt
  • Evt. ost

Pil løgene og skær dem i tynde skriver. Smelt fedtstoffet og kom løgene ved. Tilsæt kødet og lad det stege i ca. 6-8 min (til det hele er brunet af). Drys med salt og peber. Skær et låg af peberfrugterne. Kog ris og bland kødet og risen og stop det hele i pebberfrugterne. Smør et fad med fedtstof og kom de fyldte pebberfrugter deri.

Kog panden af med vand, tomatpurre, tilsæt evt. en boulionterning og smag til med salt og peber.

Hæld tomatsovsen over peberfrugterne og bag dem i ovn ved 200grader C i ca. 40-50 minutter, til pebberfrugterne er møre. Der kan eventuelt også drysses med ost.

Serveres med ris, enten ved siden af eller som beskrevet blandet i kødfyldet.

Retten kan varieres ved at tilføje flere grøntsager i kødfydet, fx. gulerødder, majs, ærter…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: