Franske chokolade-karameller

Posted on

25-40 stk

  • 150 g melis
  • 1½ dl piskefløde
  • 1½ spsk. kakao,
  • 1½ spsk. Honning
  • 1 spsk. smør.

Alt undtagen smørret blandes i en gryde, det hele smeltes sammen og rør godt.

Når sukkeret er smeltet, skal karamelmassen koge lidt hurtigt for rask varme. Men pas på, det ikke brænder på.

Massen skal koge i ca 20-30 min., det er vanskeligt at sige, men du skal, når massen bliver tyk

Foretage kugleprøven: Kom 1 god tsk. karamelmasse i en kop med koldt vand. Kan du med fingrene trille massen til en kugle, er karamellerne kogt færdige.

Så blandes smørret i. Massen hældes op i lav form, foret med smurt foliepapir og halvstivner.

Skæres derpå ud og kan evt. trilles til ovale kugler, der pakkes i foliepapir.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: