Chili con carne

Posted on

4 personer

  • 500 g Hakket oksekød eller Oksekød i strimler
  • 1-2 Løg
  • 2 Hvidløg
  • 2 Peberfrugter
  • 1 spsk. Chili-pulver
  • 1½ tsk Spidskommen
  • 2 Laurbærblade
  • 1 tsk. Oregano
  • 2 tsk. Paprika edelsüss
  • 2 Oksebouillonterninger smuldres i
  • 1 ds. tomatpure
  • 1 Mørk øl
  • 1 dl. Mørk Balsamico eddike
  • 1 ds. Røde kidney bønner
  • 25 g. Mørk chokolade
  • Salt og peber
  • Ris

Brun kødet. Put løg, peber og hvidløg i og steg det. Tilsæt krydderier( undtagen frisk chili) , øl, eddike og tomat. Lad simre i 30 minutter.
Tilsæt bønner og lade simre videre i 30 minutter.
Frisk chili tilsættes, og det simrer i yderligere 30 minutter.
Salt, peber, chokolade tilsættes. Lad simre ca 10 min. ved ulta lav varme.
Serveres med ris og evt. nacho chips, cremefraise, ost og brød

Kan sagtens fryses eller gemmers til dagen efter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: