Apple Crumble

Posted on

Ovn ved 200° – 35-40 minutter

Crumble dej:

  • 150 g smør
  • 225 g brun farin
  • 200 g mel
  • 100 g havregryn

Fyld:

  • 6 store søde æbler
  • 225 – 250 g sukker
  • 1 vanilje stang

Start med at smuldre mel, smør havregryn og brun farin sammen til en smuldret dej.

Flæk vaniljestangen, skrab marven ud og masser den sammen med ca 2 spiseskefulde af sukkeret, så vaniljekornene bliver fordelt.

Æblerne skraldes og skæres i tern. Bland æbleternene, vaniliesukker og det rasterende sukker i en skål og kom det i et ildfast fad, der er smurt med smør.

Fordel crumble dejen på toppen.

Bag retten i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Lad den hvile i ca 1/2 time og server med creme fraiche rørt med vaniliesukker eller flødeskum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: