Amerikanske chokolate chip cookies

Posted on

12-15 kager
175 grader – 12-14 minutter

  • 115 g Blød smør
  • 100 g Mørkt rørsukker
  • 135 g Dark brown muscovado sugar
  • 1 Æg
  • ¼ Vaniliestang
  • 190 g Mel
  • ½ tsk Bagepulver
  • 1 tsk Varmt vand
  • ½ tsk Salt
  • 170 g chokolade

Bland smør med de to sukkerarter og vanilie til det er glat. Tilsæt æg og vand til blandingen. Bland til det er glat. Tilsæt bagepulver, mel og salt lidt af gangen og pisk det til det bliver en glat dej.

Til sidst blandes den hakkede chokolade i og dejen hældes ud på et stykke film. Her flades massen ud til en firkant, og massen bliver lukket inde i filmen. Dejen stilles til afkøling i et par timer.

Dejen tages ud af køleskabet og skæres i 15 lige store stykker. Stykkerne rulles til kugler og placeres på bagepladen (de flader selv ud når de bliver varme og kræver dermed ekstra plads) bagepladen stilles i en forvarmet ovn på 175 grader og skal bage i 12-14 minutter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: