Dittes Cheesecake

Posted on
  • 200 g sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 200 g naturel ost (jeg bruger Philadelphia)
  • 1 bæger cremefraiche 38% (250 ml.)
  • ¼ liter piskefløde
  • 3 daim plader
  • 100-120 g smeltet smør
  • 200 g digestive kiks

Digestivekiksene og daim pladerne kommes i en frysepose, tag kødhammeren og knus indholdet af posen. Kom kiksene og daim i en skål og rør smørret i. Fordel det herefter i bunden af en tærteform eller lignende. (jeg bruger en springform)

Pisk fløden og cremefraichen i hver sin skål og rør dem forsigtigt sammen. Pisk ost, sukker og vanillesukker og rør også det forsigtigt i flødeblandingen. Fordel flødeblandingen over kiksebunden og lad kagen stå koldt, evt. i køleskab, natten over.

Pyntes med de frugter man selv synes

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: