gulerodsboller

Posted on

12 store boller
200 grader – 15-20 min

  • 2½ dl. lunkent vand
  • 1 pk gær
  • ½ spsk sukker
  • 1 dl olie
  • ½ tsk salt
  • 1 æg
  • ½ kg mel
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g reven gulerod

 

Gæren udløses i lunkent vand, og resten tilsættes. Røres ca. 10 minutter med krogen på maskinen.

Dejen er ret klistret.

Læg et fugtigt klæde over, og lad dejen hæve ca. 20 minutter. Der sker ikke noget, hvis man glemmer den lidt, og den får en 10 minutter ekstra.

Sæt dem på pladen med skeer. Man kan godt prøve sådan at pynte lidt på faconen, men de må godt være lidt rustikke, synes jeg.

Så skal de bages ca. 15 – 20 minutter ved 200 grader C (varmluft).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: