Mysli

Posted on
  • 1 dl mandler, grofthakket
  • 1 dl Chashew nødder, grofthakket
  • ½ dl græskarkerner eller græskarkerner, grofthakket
  • 100 havregryn eller byg
  • 100 g rugflager (eller havregryn)
  • 1/2 dl honning
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 dl. tørrede tranebær eller blåbær (eller rosiner)
  • 2 spsk. chiafrø eller hørfrø

Rist nødder, kerner og gryn på et stykke bagepapir i ovnen ved 225 grader i 10 minutter. Tilsæt honning, brun farin, tørrede bær og chiafrø, og bland det godt. Bag det hele i ovnen ved 200 grader i 5 minutter.
Lad myslien køle af på bagepapiret, og kom det i et lufttæt glas.

Spises i små mængder på f.eks. skyr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: