Sobanudel salat med laks

Posted on

Til 4 personer

  • 300 g Soba noodles
  • 400 g Laks
  • 100 g Grønkål
  • 150 g Sukkerærter
  • 3 Gulerod
  • 2 Forårsløg
  • 5-6 cm Ingefær
  • 2 spsk Sesam olie
  • 4 tsk Risvin edike
  • 2 spsk Honning
  • 6 spsk Soja
  • 1 Lime
  • 1 ark Tang
  • 2 fed Hvidløg

Marinere laks i soja, honning, hvidløg, ingefær og risvin + salt og peber – mindst 30 min men gerne natten over.

Skræl gulerødder og skær dem på mandolin eller brug en tyndskræller.

Skyl sukker ærter og kål.

Steg laksen på en pande.

Kog nudler, skal ca koge 5 min – efter 3-4 min tilsættes ærter, kål og gulerødder.
Dræn det og tilsæt soja, fint hakket ingefær, ris vin eddike, lime.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: