Grydestegt græskar med dadler, æg og karry

Posted on

Til 4 personer

  • 1 Græskar
  • 1 Citron
  • 400 g bacon
  • 2 Hvidløg
  • 4-6 Dadler
  • 4 Æg
  • Rapsolie
  • Karry
  • Parmesanost
  • Salt og Peber

Fjern kerner og skrald fra dit græskar og skær det derefter i tærn.
Steg bacon sprødt.
Tag en gryde og rist karry af, når det er ristet af ( skal bare have et par minutter ) tilsættes revet citronskal, citronsaft, olie, salt, peber og græskar.

Når der er ristet lidt af tilsættes hvidløg.
Fjern stenene fra dadlerne, skær dem i kvarte og tilsæt.
Slå æg ud i gryden og læg låg på. Fjern gryden fra varmen når æggene er færdige.
Drys med bacon og parmesanost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: