Brownies

Posted on

Ovnen 15 grader – 30-40 minutter

 

  • 200 g chokolade
  • 200g smør
  • 4 æg
  • 200 g brun farin
  • 100 g mel
  • ½ vaniljestang
  • lidt salt

 

Chokolade og smør smeltes. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Mel og vaniljekorn mikses sammen.

Chokolade, smør og æggeblomme massen piskes og mel tilsættes. Æggehvider piskes stive og blandes i.

 

Dejen fordeles i en smurt pande i et lag på 2-3 cm.

Bages i 40 minutter på 150°

Toppen skal være lysebrun, men de skal være tunge og klæge indeni. Husk, at de bager videre, mens de køler af.
Pynt med flormelis drysset gennem en si, før de serveres.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: