Blødende Chokoladekage

Posted on

Antal: 8

Ovnen 200 grader – bagetid 10-12 min

 

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade (blandet 55% og 70%)
  • 4 hele æg
  • 4 æggeblommer
  • 100 g sukker
  • 70 g hvedemel
  • 45 g kakao
  • 1½  tsk bagepulver

 

Smelt smør og hakket chokolade. Pisk æg, æggeblommer og sukker til det bliver lyst. Fold den let afkølede smørchokolademasse heri. Sigt mel, bagepulver og kakao i æggemassen og vend forsigtigt rundt.

Smør 8 små ildfaste forme eller minispringforme (kan også fores med bagepapir). Fyld massen i formene, næsten op til kanten, og stil det i fryseren i mindst 6 timer.

Tænd ovnen på 200° og bag kagerne 10-12 min., så de er faste udenpå og flydende indeni.

Server straks, kan servers med cream fraise, hindbær kompot eller is.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: