Banankage

Posted on

Ovnen 175 grader – ca 55 minutter

  • 3 æg
  • 170 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smeltet, afkølet smør
  • 2-3 moset banan
  • 100 g smeltet overtrækschokolade

 

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i.

Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel overtrækschokoladen på kagen.

Tips:

Man kan putte nogle chokolade stykker i kage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: