Apple Crumble

Posted on

Ovnen 200 grader – 35-40 minutter

 

  • 200 g smør
  • 200 g brun farin
  • 250 g havregryn
  • 6 store syrlige æbler
  • 1 vanilje stang

 

Bland smør og brun farin godt sammen, når det er blandet tilføjes havregryn til det starter med at blive smuldret dej.

Skræl æbler, del dem i 4 stykker fjern kærne huset, skær bådende i ca 1 cm tykke stykker.

Flæk vaniljestangen, skrab kornende ud, bland æble stykker med vanilje korn. Brug evt lidt sukker til at skille kornende fra hinanden.

Kom det i et ildfast fad, der er smurt med smør. Fordel crumble dejen på toppen.

 

Bag den i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Lad den hvilke i ca 10-15 minutter inden den serveres med creme fraiche eller flødeskum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: