Spaghetti Cabonara – Klassisk italiensk

Posted on
  • æg (1æg pr person + 1 ekstra æggeblomme pr 4 personer)
  • revet parmasan
  • Pancetta (Bacon)
  • salt og meget sort peber

 

Kog pasta, skær pancetta/røget Bacon i grove tern og steg det gyldent og sprødt.
Bland æg, parmasan og massere af sort peber + lidt salt. Hæld blandingen over de kogte pasta så snart vandet er hældt fra og rør godt rundt.
Tilsæt det ristede bacon (uden fedtet der er stegt fra) og server med et ekstra drys sort peber.

Lettere kan det vel næsten ikke være. Eneste sted det næsten kan gå galt er, når man hælder æggeblandingen over pastaerne. Hvis man ikke rører rundt med det samme, så vil æggene stivne og nærmest blive til røræg nede mellem pastaen – dette er ikke meningen.

 

Variationer

Tilsæt grønne asparges, ærter eller sukker ærter, som lige er stegt hurtigt i lidt smør.

Tilsæt løg og hvidløg når bacon er stegt halv færdigt.

Lav en topping til retten

Topping:
2 spsk. citronsaft
flagesalt
groftkværnet sort peber
1 lille bdt. frisk basilikum
evt. 1 spsk. smør
100 g parmesan
http://grillkokkerier.dk/2011/07/25/spaghetti-cabonara-klassisk-italiensk/#axzz2BNmGUotz

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: