Mac ‘n Cheese Heston style

Posted on

Til 4 personer

ovn 175 grader – ca 10-15 minutter

  • 200g macaroni
  • 15ml trøffel oile
  • 3 dl hvid vin
  • 3 dl hønse bullion
  • 80 g fint revet ost fx cheddar, gouda, parmesan
  • 10 g maizena
  • 80 g fløde ost
  • salt og peber
  • ost til grattinering

Varm hønse fond om og tilsæt skorpen fra en hård ost ( fx. parmesan ) lad den stå i mindst 20 minuter. Hold den varm.

Kog 3 dl hvid vin ind til ca 0,3 dl.

Kog pasta med 4 dl vand i saltet vand – kog til pastaen er færdig / næsten alt vandet er væk, vend det med trøffelolie.

Bland indkogt hvid vin og bullion, husk og fjerne skorpen. Tilsæt revet ost blandet med maizena, rør rundt til det hele er opløst.

Tilsæt pasta, varm det lidt op og tilsæt flødeost.

Det hele puttes i et ovnfast fad, drysses med ost og gratineres i ovnen.

 

http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/heston-blumenthal/macaroni-cheese-recipe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: