Rootza – en anderledes Pizza

Posted on

Antal personer: 2 personer

ovn 180 – 160 grader varmluft – ca. 30 min

  • 250 g gulerødder
  • 250 g persillerødder
  • 400 g hvidkål
  • 3-4 æg
  • 2 tsk. groft salt
  • friskkværnet peber

Topping:
Fx stegt oksekød, bacon, skinke, peberfrugt, tomat, ananas
Tænd ovnen på 180° – 160 ° varmluft.
Rengør grøntsagerne, og riv dem fint. Rør æggene i de revne grøntsager, og krydr godt med salt og peber.
For en bageplade med bagepapir. Hæld blandingen ud på bagepladen, og glat den.
Bag bunden i ca. 30 min., eller til den er let gylden.
Tag bunden ud og skru ovnen op på 200° – 180° varmluft. Arranger det valgte fyld på den bagte bund, og bag den færdig i ca. 10 min.

 

Tips
Hot: Hvis der virkelig skal være smæk på smagen, kan man krydre bunden med chili. Skal det være mere middelhavsagtigt, passer timian og rosmarin rigtig godt til.

 

http://dmhverdagsmad.dk/?portfolio=rootza-en-anderledes-pizza-2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: