Whiskey Sauce

Posted on
  • 1 stor dåse tomat puré
  • smør
  • 2 tsk rosmarin
  • 1,5 tsk sukker
  • 0,5 dl whiskey
  • 2 dl fløde

Knus rosmarin i en morder. Kom rosmarin og smør i en gryde, smelt det langsomt ved lav varme, lad det stå og trække i ca 10 min.

Skru lidt op for varmen til smøret begynder at brune.

Tilsæt tomat puré og lad det stege godt af.

Tilsæt whiskey, lad det komme op at koge, tilsæt derefter fløde og lad det koge.

Smag til med salt og sukker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: