Pistacie is

Posted on
  • 150 g usaltede pistacienødder
  • 125 g rørsukker
  • 2,5 dl letmælk
  • 2,5 dl fløde
  • 2 spsk Maizena

Hak nødderne groft. Kom ca 120 g (Resten skal bruges senere) i en gryde og rist dem lidt, til de bliver gyldne.

Hæld sukker, mælk og fløde ved og lad det koge i 5-10 minutter.

Tag nødde/mælke blandingen af varmen, og stil den i køleskabet natten over.

Dagen efter varmes mælke blandeningen op, derefter sies nødderne fra, og mælke blandingen koges op under omrøring.

Pisk Maizena og lidt mælk sammen, og tilsæt det lidt af gangen til blandingen begynder at tykne –  den må ikke blive for tyk!

Lad blandingen køle lidt af og kør den på is maskinen, når den har kørt 10 min tilsættes de sidste hakkede pistacie nødder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: