Lakridsiscreme

Posted on

Nok til ca 2 kørsler på ismaskinen

  • 2,5 dl fløde
  • 2,5 dl mælk
  • 200 gr. pasteuriseret blommer
  • 100 gr. sukker
  • 150 gr. hvid chokolade
  • 15 gr. Bulow lakridspulver
  • Bulow salmiak lakrids sirup

Pisk sukker og blommer sammen.

Mælk, fløde og lakridspulver koges op og hældes over æggemassen under omrøring.

Legeres til 82 grader. Chokoladen smeltes i og sigtes.

Køres på Ismaskine.

Pynt med Bulow salmiak lakrids sirup over isen.

One response »

  1. Nu er Henrik godt nok ikke til lakrids, men det kan godt være jeg skal prøve at lave en sniger på ham, og lokke det i ham alligevel, nu hvor jeg har lakridspulver til at stå i skabet🙂

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: