Jools Pasta

Posted on

Til 2 personer

  • 2 forårsløg
  • 1-2 gulerod
  • 1 selleri
  • 1 frisk chilli
  • 2 hvidløg
  • ca 200 g gode pølser (min 85 % kød)
  • 1 tsk fennekel frø
  • 1 tsk oregano
  • 250 g penne pasta
  • 4 spsk balsamico eddike
  • 1/2 dåse hakkede tomater (ca 2 dl)
  • 2 dl vand
  • frisk basilikum
  • parmasa ost

Hak grøntsager meget fint evt i en foodprocesoren. Put derefter pølser, oregano og fennekel frø i foodprocessoren til det bliver en slags dej.

Put grøntsagerne i en stor pande med noget oliven olie, svits et par minutter, tilsæt så de hakkede pølser og steg et par minutter. Tilsæt balsamico eddike og steg lige 10 sek, tilsæt så tomater og vand, lad det koge ved fuld blus.

Tilsæt samtidig pastaen til det kogende vand.

Når pastaen er kogt tages en kop af vandet og gemmes, resten af vandet hældes fra og pastaen tilsættes sovsen, spæd til med pastavandet til det har den rette konsistens, tilsæt også de friske basilikum blade.

Nu er retten klar til at servere. Med frisk revet parmasan ost.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: