Egg Stir Fried Rice

Posted on

Til 2 personer

  • 1 æg
  • 1,5 dl ris
  • 1/2 frisk chilli
  • 2 hvidløg
  • 2 forårsløg
  • 1 stor håndful koriander
  • frisk ingefær ca 2×2 cm skrællet
  • sesamolie
  • ca 200 gr god bøf fx engelskbøf
  • soya

Start med at koge ris, efter pakken men med masser af vand, når risen er kogt hældes den i et dørslag og skylles igennem med koldt vand til det er helt koldt.

Sæt en wok over varmen og lad den blive varm mens der snittes.

Snit stilkende indtil bladende er fri, helt fint. Gem bladende til senere. Snit resten af grøntsagerne helt fint og bland dem med koriander stilkene i en skål. Skær bøffen i ca 1/2 cm tykke strimler og bland dem med grøntsagerne tilsæt sesam olie.

Put det hele i wokken og til sæt soya, steg det hele i et par minutter. Hæld det derefter i en skål.

Slå ægget ud i wokken og tilsæt soya, rør ægget rundt til det ikke længere er “vådt” tilsæt nu ris og koriander bladende, steg det i et par minutter, justere smagen med soya. Til sidst tilsættes kød og grøntsager og vend det rundt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: