Sukkerlage til sorbet

Posted on

Giver ca 7,5 dl sukkerlage

  • 6 g melatin (gul) – 2 tsk
  • 370 g sukker
  • 112 g druesukker
  • 20 g glukose
  • 490 g vand

Bland melatin, sukker og druesukker i en skål.

Varm vand og gykose op til det koger, tilsæt sukkerblndingen under omrøring og kog den igennem.

Opbevar sukkerlagen ved stuetemperatur – den må ikke kommer i køleskabet så størkner den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: