Tomatsuppe

Posted on

Til 2 personer

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stort løg
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk timian
  • 2 fed hvidløg
  • ca 500 g tomater
  • 2 dl vand eller hvidvin
  • 1 lille dåse tomatpure
  • sukker, salt, peber

Opvarm olivenolie i en stor gryde over middel varme. Tilsæt hakket løg, oregano, timian samt hakket hvidløg. Steg i 10 min.

Tilsæt hakkede tomater samt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Bring suppen i kog, skru ned for varmen og lad suppen simre i 15 min.

Med en stavblender eller køl den og blend den i en rigtig blender. Sæt suppen over igen og varm den op.

Servér suppen med pasta, bacon, revet ost, brød eller brød crutoner.
Pynt med hakket basilikum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: